تبلیغات
امام زاده های طالقان

بقعه متبرکه امامزاده هارون (ع)

امامزاده هارون بن موسى جعفر (ع) ششمين فرزند امام هفتم (ع) است .در شرح حال ايشان آمده که در سال 160 هجرى در مدينه متولد شده و در سال 211 هجرى دار فانى را وداع گفته و در روستاى جوستان طالقان مدفون گرديده است .بقعه در 1000 محوطه اى حدود متر که پيرامون آن را درختان کهنسال بلند فرا گرفته واقع شده است .اين بقعه داراى امکانات رفاهى و کتابخانه اى مجهز و زائر سراست.و هم اکنون در حال مرمت و باز سازى . است

امام زاده هارون جوستان
بقعه متبرکه امامزاده ابراهيم علی (ع )

آن حضرت از نوادگان حضرت ابوالفضل العباس (ع) است.بقعه ايشان در محوطه اى در منطقه سرسبز و مشجر در روستاى تکيه ناوه طالقان در فاصله 55 کيلومترى شهرستان کرج واقع شده است . قدمت بقعه به عصر صفويه باز مى گردد .اين بقعه داراى ضريحى چوبى مربوط به 200 سال قبل بوده که يک ضريح فلزى نيز به آن ضميه شده است .بناي امامزاده داراى گنبدى مخروطى شکل است و اخيرا مورد مرمت قرار گرفته است.پوشش داخلى گنبد سفيد کارى و ازاره آن از سنگ است .در اين بقعه زائر سرايى جهت رفاه زائرين احداث شده است

امام زاده ابراهيم -تكيه ناوه
بقعه متبرکه امامزاده ابراهيم (ع)

وي از نوادگان امام موسى کاظم (ع) است .اين امامزاده در مرکز روستاي کشرود طالقان در منطقه اى کوهستانى با درختان انبوه و کهنسال واقع شده است .بناى آن منفرد وفاقد الحاقات است . اين بنا فاقد گلدسته است ولي داراى گنبدى مخروطى مطابق با وضعيت معمارى منطقه است که مورد مرمت وباز سازى نيز قرار گرفته است .همچين گورستانى پيرامون امامزاده وجود دارد .اين امامزاده داراى امکانات اوليه رفاهى و آب و برق نيز هست.مرمت اين بناى تاريخى به قرن هفتم يا هشتم هجرى باز مى گردد.


<::::: ادامه مطلب :::::>
:: موضوعات مرتبط: دانستنیهای طالقان , ,
:: برچسب‌ها: امام زاده های طالقان , ,
|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5 |
نویسنده : حسین مطلبی
تاریخ : شنبه 12 اسفند 1391
جاهای دیدنی طالقان

 

 

طالقان، یکی از شهرستان‌های اطراف  تهران است که از شمال به کلاردشت و الموت و منجیل، از غرب به اوشان، از جنوب به قزوین و آبیک و هشتگرد و کرج و از شرق به کندوان و کرج  وصل می‌شود.

موقعیت جغرافیایی طالقان، منطقه‌ای است متشکل از ۸۰ آبادی که در میان دره بزرگی در کوه‌های البرز واقع شده است .

غارهای «طالقان

غار بزج: این غار در روستای بزج طالقان واقع شده و در گذشته، از آن به عنوان پناهگاه استفاده می‌شده است. آثاری از کارهای دستی و محل دروازه و دیده‌بانی و همچنین نشیمن‌گاه در آن دیده می‌شود. طول این غار ۲۵متر است.

 

غار کله‌سنگ: در کوهی به همین نام در نزدیکی روستای سوهان و روستای آرتون واقع شده.

 

غار مرغ‌بند: در شمال روستای «ناریان» قرار دارد و کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

 

دخمه باستانی خلی‌زر: در مزرعه‌ای به همین نام در روستای «ورکش» قرار گرفته  و دارای اتاق‌ها و محل نشیمن است.

 

دخمه باستانی بادامستان: در کنار امامزاده یوسف، روبه‌روی روستای «وشته» واقع شده  و حدود ده اتاق دارد.طالقان.


 

 


<::::: ادامه مطلب :::::>
:: موضوعات مرتبط: دانستنیهای طالقان , ,
:: برچسب‌ها: جاهای دیدنی طالقان , ابشار طالقان , غار طالقان ,
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4 |
نویسنده : حسین مطلبی
تاریخ : شنبه 11 اسفند 1391
اهالی« روستای ایستا» شناسنامه ندارند

 اهالی روستای ایستا شناسنامه ندارند و جزء آمار جمعیتی ایران به حساب نمی‌ایند و از امکانات رفاهی جدید مانند آب لوله‌کشی، گاز، برق، تلفن، مطبوعات، رادیو و تلویزیون، بهداشت و درمان، آموزش و پرورش و رایانه استفاده نمی‌کنند.روستایی

کودکان روستا

استفاده از آب لوله کشی را حرام می‌دانند و از آب چاهی که توسط خودشان کنده شده مصرف می کنند

از رفتن روی آسفالت خودداری می‌کنند مگر به اجبار و ضرورت

 برای علم آموزی به مدارس طالقان نمی‌روند بلکه به سبک سنتی و مکتب خانه‌ای با فراگیری دروس همانند و اجبات و محرمات فقهی، خوشنویسی و اصول عقاید با سواد می‌شوند و درس میخوانند .در مجموع ۱۸ تا ۲۰ جلد کتاب در روستای ایستا موجود است که رساله علمیه میرزاصادق مجتهد تبریزی و کتاب خطی سید حسین نجفی طباطبایی از آن جمله است.جاهای دیدنی های تفریحی شهر استان روستای کجاست

ساعت به هیچ شکل در محل زندگی اهل توقف استفاده نمیشود. در معماری خانه‌های آنها سیمان و آهن به کار نرفته و درها همه چوبی میباشند وبه دو زبان ترکی و فارسی سخن می‌گویند به مرزهای جغرافیایی بین کشورها و شهرها معتقد نیستند و جهان در ذهن آنها بدون مرز است.

هیچ زنی را به محدوده روستای خود راه نمی‌دهند و از گفت‌وگو با زن‌ها ی غریبه به شدت پرهیز می‌کنند.بیماران خود را به روش سنتی درمان می‌کنند و به نزد پزشک نمیروند  مگر در حال اضطرار.

هیچ گونه نزاع و جرمی از آنان تاکنون گزارش نشده است.روستایی

از دلایل  فقهی آنها می‌توان به

:۱- حرمت تغییر در آفرینش خداوند

۲- حرمت تشبه به بیگانگان و کفاررا ذکر نمود توجه به آبادانی دنیا را تا آنجا مجاز می‌دانند که در خدمت بندگی و تعالی انسان باشد به اعتقاد آنان حضرت مهدی (عج) در هنگام ظهور از ساز و کارهای تمدن جدید استفاده نخواهد کرد و با ظهور آن حضرت و استقرار حاکمیت صالحان نشانی از این نوع تمدن نخواهد بود.



:: موضوعات مرتبط: اخبار طالقان , ,
:: برچسب‌ها: اهالی« روستای ایستا» شناسنامه ندارند , طالقان ,
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4 |
نویسنده : حسین مطلبی
تاریخ : شنبه 9 اسفند 1391